Nyhet

Ändringar i Ramuddens ledning

Hans-Olov Blom har utsetts till koncernchef för bolagen i Work Zone Safety Group och Morten Finslo tar över som koncernchef för Ramudden

Publicerat 2022-07-06: Morten Finslo, ny koncernchef för Ramudden
Hans-Olov Blom, grundare och tidigare koncernchef för Ramudden, har utsetts till koncernchef för bolagen i Work Zone Safety Group. I sin nya roll kommer Hans-Olovs ansvar att omfatta AVS (Tyskland och Österrike), Fero (Belgien och Nederländerna) och Chevron (Storbritannien) samt deras dotterbolag.
"Jag ser med spänning fram mot att arbeta närmare med AVS, Fero och Chevron för att hjälpa till att odla samma entreprenörsanda och lagarbete som vi har i Norden. Det kommer att vara givande att dela bästa praxis över gränserna och föra våra medarbetare närmare varandra. Det finns så många möjligheter och vi måste fortsätta med det vi alltid har gjort – att driva vår bransch framåt och sätta våra kunder och personal först."
 
960x640-img20.jpg
Hans-Olov Blom, grundare av Ramudden.
 
Morten Finslo tar över som koncernchef för Ramudden (Norden, Baltikum och Kanada) samt kommer stötta Hans-Olov med de internationella bolagen.
"Jag är hedrad över att få axla ansvaret och föra arvet från Hans-Olov vidare, nu när han tar på sig en bredare roll. Ramudden är unikt med de bästa människorna och kollegorna man kan önska. Jag vill att alla ska dela samma glädje som jag känner när jag kommer till jobbet, och att alla känner stolthet över att ni ser till att människor kommer hem oskadda varje dag.”
 

Om Work Zone Safety Group

Sedan 2020 ingår Ramudden i en större internationell koncern, Work Zone Safety Group (WZSG), tillsammans med bolag verksamma i 12 länder. Koncernen är världens största specialist inom tillfälliga trafik- och säkerhetslösningar med 5+ miljarder SEK i omsättning och ca 4.000 anställda.
 

För frågor, vänligen kontakta

Hans-Olov Blom, hans-olov.blom@ramudden.se +46 70 378 62 00
Morten Finslo, morten.finslo@ramudden.se +46 70 53 199 66