Nyhet

Ramudden förvärvar Halleskog & Hansson

Ramudden och Work Zone Safety Group har förvärvat 100% av aktierna i Halleskog & Hansson AB, en av de främsta aktörerna i Stockholmsområdet inom trafikavstängningar och TA-planer. Halleskog & Hansson omsätter ca 45 MSEK.

Från vänster: Per Halleskog VD Halleskog & Hansson, Peter Stridsberg Sverigechef Ramudden, Joakim Hansson CFO Halleskog & Hansson och Hans-Olov Blom grundare och koncernchef Ramudden.
”Vi är väldigt imponerade av Halleskog & Hansson tillväxtresa och den position de idag har på marknaden. Förvärvet ger oss inte bara möjlighet att stärka vår affär runt Stockholm, utan även öka vår kvalité tvärs landet genom kunskapsutbyte. Bolaget är välkänt för en hög service- och kompetensnivå inom både trafikavstängningar och TA-planer” – säger Hans-Olov Blom, grundare och VD Ramudden.
 
Genom förvärvet utökar Ramudden sin närvaro till totalt nio depåer i Stockholmsområdet och 44 depåer över hela Sverige.
 
”Vi ser fram emot att vara en del av Ramudden och Work Zone Safety Group och mot en fortsatt gemensam tillväxtresa. Ramudden delar många av våra värderingar med fokus på kvalité, hållbarhet, säkerhet och innovativa lösningar med kunden i fokus” – säger Per Halleskog & Joakim Hansson, VD och grundare av Halleskog & Hansson
 
Om Halleskog & Hansson
Halleskog & Hansson är en helhetsleverantör för trafikanordningar och TA-planer med verksamhet främst i Stockholmsområdet. Bolaget har sina rötter i Halleskogs TA-planer som grundades 2009 och Halleskog & Hansson Rental som grundades 2019 för att erbjuda helhetslösningar. Bolaget har lokaler i Vallentuna och Solna. 
 
Publicerad 2022-02-01