Publicerat 2023-04-14: Ramudden har förvärvat Worxsafe.
Från vänster: Ingela Granlöf, Ekonomichef Worxsafe, Peter Gustafsson COO Ramudden och Pär Johansson, VD och grundare av Worxsafe.
 
”Vi är otroligt glada att välkomna Worxsafe till Ramudden och hela koncernen Ramudden Global. Vi har under flera år haft ett nära samarbete med Pär och Worxsafe. Tillsammans har vi höjt säkerhetsnivån på våra vägar och arbetsplatser med nytt innovativt material – inte minst vår senaste barriär, SVEA som vi utvecklat tillsammans. Nu tar vi nästa steg i vårt samarbete med fokus att öka säkerhetsnivån tvärs samtliga länder inom Ramudden Global, båda för trafiksäkerhet och andra infrastrukturrelaterade arbeten” - säger Morten Finslo, VD Ramudden.
 
”Vi ser fram emot att vara en del av Ramudden och tillsammans öka säkerheten på arbetsplatser i Europa och Nordamerika. Tillsammans får vi ytterligare kraft att höja kvalitén och snabbare agera på marknadsbehov med nya innovativa produkter” - säger Pär Johansson, VD och grundare av Worxsafe.
 

Om Worxsafe

Worxsafe utvecklar och levererar produkter för säkerhet på arbetsplatser såsom vägarbeten, byggnation och infrastruktur. Företaget är etablerat i Östersund där all utveckling sker idag.
 

Om Ramudden och koncernen Ramudden Global

Ramudden är en helhetsleverantör och konsult inom arbetsplatssäkerhet i trafikerade miljöer i Norden, Baltikum och Kanada. Sedan 2020 är Ramudden del av en större koncern, Ramudden Global som idag finns i 12 länder med över 4 500 anställda.
 

För frågor, vänligen kontakta

Morten Finslo, morten.finslo@ramudden.se +46 70 53 199 66
 
 
worxsafe.png