Nyhet

Ramudden förvärvar tre bolag

Ramudden har förvärvat 100% av aktierna i tre verksamheter i Norden - Veidrift AS (Norge), Roads Aps (Danmark) och JES TA & Trafik Stockholm (Sverige) - för att utöka tjänsteutbudet och stärka närvaron.

Från vänster: Roy Mevold, VD Ramudden Norge, Morten Finslo, Koncernchef Ramudden, Frank Stabo, Grundare Veidrift och Henrik Østbye, VD Veidrift.
"Vi är glada och stolta att kunna välkomna ytterligare tre ledande företag till vår familj. Vi delar samma värderingar när det gäller entreprenörskap, kundservice, lagarbete och ett utpräglat fokus på kvalitet och innovation. Alla tre företag är utmärkta komplement till vår befintliga verksamhet och möjliggör utökad bredd i vårt erbjudande. Jag vill rikta ett varmt välkomnande till våra nya kollegor - tillsammans kommer vi att växa snabbare och starkare”, säger Morten Finslo Koncernchef för Ramudden.

Förvärven innebär ytterligare tre nya platser i och runt storstadsområdena Oslo, Köpenhamn och Stockholm, med mer än 180 miljoner i intäkter samt 70 nya kollegor.
 

Om bolagen

Veidrift AS i Norge grundades 1991 och är ett av de ledande företagen för tillfälliga trafikanordningar och permanent skyltinstallation i Norge. Företaget är sedan 2015 en del av Norvestor-ägda Roadworks. Verksamheten har sitt huvudkontor på Langhus och sysselsätter 55 personer.

Roads Aps i Danmark grundades 2017 och är en helhetsleverantören av trafikanordningar och TA-planer primärt i Köpenhamns området. Företaget sysselsätter 13 personer.
 
JES TA & Trafik i Stockholm grundades 2020 och är en snabbväxande leverantör av säkerhetsrelaterade tjänster i Storstockholmsregionen. Verksamheten drivs från Tumba och sysselsätter tre personer.
 

För frågor, vänligen kontakta

Morten Finslo, morten.finslo@ramudden.se +46 70 53 199 66

 

Publicerat 2023-02-01