Nyhet

Ramudden inleder samarbete med friidrottaren Bianca Salming

Elitfriidrottaren Bianca Salming, 23 år har redan ett flertal SM-medaljer i bagaget. 2022 är siktet inställt på både EM och VM. Inför denna satsning inleder vi ett samarbete med Bianca som till en början gäller fram till OS i Frankrike 2024.

Bianca Salming - ny ambassadör för Passion For Health.
– Vi har i och med detta samarbete knutit till oss ytterligare en inspiratör till vår interna friskvårdssatsning, Passion for Health. Vi har sen tidigare ett samarbete med Lina Korsgren från vårt skidteam men eftersom organisationen växt så snabbt i antal anställda behöver vi fler ambassadörer. Nu kan vi utöka vår friskvårdssatsning och det här känns som en perfekt mix, säger Sten Bramwall Marknadschef på Ramudden.

Bianca är även utbildad PT och kommer kunna bistå organisationen med både träning- och kosttips.
 

Passion For Health

Vår interna friskvårdssatsning Passion For Health är en satsning för bättre hälsa, mer glädje och motivation i jobbet. Vårt friskvårdsprogram startades 2016 för bättre hälsa och mer glädje och motivation i livet. Sedan dess har utbudet inom ramen för programmet utökats och idag kan våra medarbetare ta del av många olika förmåner inom hälsa, friskvård och fritid. Läs mer om detta på www.ramudden.se/PassionForHealth/
 

För ytterligare information, kontakta

Sten Bramwall, Marknadschef 070-343 09 43

Publicerad 2022-03-23