Nyhet

Ramudden och Work Zone Safety Group förvärvar The Stinson och Direct-bolagen

Ramudden har förvärvat 100 % av aktierna i kanadensiska trafiksäkerhetsledaren Stinson Equipment Limited (Stinson Owl-Lite), Stinson ITS Inc., Direct Traffic Management och Dynamic Traffic Control Services. Med tillskottet av dessa marknadsledande företag blir WZSG en betydande aktör i den kanadensiska trafiktjänstbranschen.

Från vänster: Jesus Munoz Iglesias (Ramudden Inc), Morten Finslo (Ramudden/WZSG), Peter Wehmeyer (Direct Traffic Management Inc.), James Delamere (Stinson Owl-Lite & Stinson ITS), Michael Campbell Costello (Stinson Owl-Lite).
"Vi har följt den kanadensiska marknaden noga under de senaste tre åren och är imponerade av dess fokus på förbättrad arbets- och passagerarsäkerhet och digitalisering. Kombinationen av Stinson och Direct är perfekt i linje med vår strategi att samarbeta med ledande entreprenörer med en passion för att tillväxt i företagen och samtidigt driva vår bransch framåt”, säger Bora Gulan, VD för WZSG.
 
"Vi har byggt upp våra verksamheter genom att fokusera på trafiksäkerhetsinnovation och WZSG kunde inte passa oss bättre. Vi ser fram emot att växa med vårt nya team och ta med många nya idéer och teknologier till den kanadensiska trafikindustrin”, säger James Delamere, VD för Stinson Owl-Lite och Stinson ITS. Peter Wehmeyer, VD för Direct Traffic tillägger, "Detta spännande nya företag positionerar oss unikt för att föra den stora kunskapen och erfarenheten från en global grupp av företag till den kanadensiska trafikhanteringsindustrin".
 
Stinson- och Direct-företagen kommer att fortsätta att verka oberoende under WZSG-paraplyet för att tillhandahålla samma fantastiska produkter och tjänster som deras kunder förväntar sig. Företagen kommer också att samarbeta för att leda branschen genom att introducera världsledande digitala trafikledningstjänster och ett nytt fokus på hållbart arbetssätt på den kanadensiska marknaden.
 
Work Zone Safety Group (WZSG) driver trafiktjänstföretag i 12 länder med över 4 000 anställda, inklusive Ramudden (Norden), Chevron Traffic Management (Storbritannien), AVS (Tyskland) och Fero (Belgien, Nederländerna) och inkluderar även HRS (Storbritannien) som är ett företag fokuserat på mobil digitalisering och säkerhet på vägar och på arbetsplatser.
 
Publicerad 2022-02-02