Nyhet

Ramudden och Work Zone Safety Group förvärvar Trafino Oy

Ramudden och Work Zone Safety Group, Europas största specialist på tillfälliga trafik- och säkerhetslösningar, har förvärvat 100% av aktierna i Trafino Oy, Finlands ledande leverantören av trafikanordningar.

Trafino Oy grundades 1986 och är inriktat på försäljning av trafikanordningar. Huvudkontoret ligger i Vanda Finland och har 44 anställda.
”Vi har följt Trafino noga sedan vi kom till Finland första gången 2012. Teamet har gjort ett fantastiskt jobb och har varit en väsentlig del för att utveckla den finska trafikavstängningsmarknaden och säkerhetsstandarden inom trafikavstängningar i landet till den nivå de är på idag. Vi delar även samma värdegrund, att med ett obevekligt fokus på innovativa, säkra och hållbara lösningar, lösa våra kunders behov”, säger Hans-Olov Blom, grundare och VD för Ramudden.
Som ett resultat av förvärvet kommer verksamhet bedrivas i nio finska städer med drygt 160 anställda.
 
"Vi är glada att samarbeta med Ramudden och Work Zone Safety Group för att hjälpa oss på vår kontinuerliga tillväxtresa. Den starka portföljen av digitala produkter, tillgången till branschens största nätverk av internationell expertis och dess pragmatiska kultur har imponerat på oss och vi ser fram emot nästa fas för Trafino”, säger Petter och Robi Grönlund, ägare och vd för Trafino.
 

Om Trafino

Trafino Oy grundades 1986 och förvärvades av familjen Grönlund 2002. Företaget är inriktat på försäljning av trafikanordningar och har byggt ett stort nätverk av leverantörer och kunder under de senaste två decennierna. Huvudkontoret ligger i Vanda och företaget har 44 anställda.
 

Kontakt

Morten Finslo, morten.finslo@ramudden.se +46 (0)70 53 199 66