Nyhet

Direct Traffic Management byter namn till Ramudden Services

Direct Traffic Management, ledande leverantör av trafiksäkerhetstjänster och lösningar på den kanadensiska marknaden, byter namn till Ramudden Services.

Ramudden Services kommer fortsätta erbjuda sina kunder samma högkvalitativa trafiksäkerhetslösningar som tidigare, samtidigt som de introducerar nya produkter och tjänster för att bättre möta dagens behov. Företagets långa erfarenhet inom branschen, samt engagemang för säkerhet, kommer fortsätta att stå i förgrunden i verksamheten.
 
Enligt Ramudden Services VD, James Delamere, grundades beslutet att byta namn på behovet av att bättre spegla företagets värderingar och visioner. "Namnbytet utgör en viktig milstolpe i vår tillväxtstrategi. När vi nu fortsätter att utöka vår verksamhet ville vi ha ett namn som bättre representerar vårt varumärke, vår kultur och vårt uppdrag.”
 

Ramudden Services 

erbjuder en rad olika trafiksäkerhetslösningar som till exempel uthyrning av produkter för vägavstängningar, flaggningsjobb, TA-planering, installation och tillsyn, tillståndsansökningar med mera.

Med ett nytt namn men med samma fokus på kvalitet, är Ramudden Services glada över att fortsatt kunna bana väg inom trafiksäkerhetstjänster, både på den kanadensiska marknaden och utanför.

Namnbytet kommer att träda i kraft omgående.
 

Relaterade nyheter